Samenwerkingsvoorwaarden

Wij doen ons uiterste best opdat de samenwerking met EWL zo aangenaam mogelijk voor u verloopt. Het comfort van samenwerking wordt bepaald door onze zorg binnen het recruitmentproces - al onze klanten worden individueel behandeld, net als de werknemers die wij voor u selecteren. Wij nemen alle juridische formaliteiten op ons waarvan de afhandeling gegarandeerd succes betekent bij de aanstelling van een buitenlander. Op deze manier komt onze precieze, unieke werkwijze tot stand die afgesteld wordt op uw wensen.

Nadat u hebt besloten met ons in zee te gaan, leiden wij u door de volgende stappen van de aanwervingsprocedure van een nieuwe werknemer.

Voor het aanstellen van een buitenlander is het regelen van een werkvergunning in het betreffende land essentieel, ook in geval van uitzending binnen het vrije handelsverkeer van de Europese Unie. Details m.b.t. de procedures kunt u vinden op de afdeling Procedures en juridische aktes.

zdjecie1

Stappen en manieren van aanstelling en loonservices.

1. Vereiste documenten voor arbeidsimmigratie.

Ter plekke wordt alle informatie gecontroleerd die van invloed kan zijn op het wel of niet aannemen in een gegeven land: werkgeschiedenis in het land van herkomst, benodigde documenten voor het oversteken van de grens, geldigheid van reisdocumenten, blanco strafblad e.a.

2. Aanvullende documenten en het afwikkelen van formaliteiten.

Vereiste medische keuringen en cursussen arbeidsveiligheid en -hygiëne worden ingepland en georganiseerd door het uitzendburo op een manier dat het zo weinig mogelijk wachttijd oplevert voor de werknemer tot de beslissing over zijn aanstelling.

Tevens bestaat de mogelijkheid om keuringen en cursussen te doen in het buitenland of de plaats van arbeid. Voor buitenlandse cursussen wordt vertaalhulp geregeld. Alle uitgevoerde handelingen zijn conform de wet.

Na ontvangst van de benodigde formulieren wordt met de werknemer een arbeidscontract ondertekend.

3. Vervoer naar de plaats van arbeid.

EWL regelt vervoer naar het betreffende land. De firma helpt bij het reserveren van tickets en het synchroniseren van de reizen van groepen werknemers.

Voorafgaand aan de geplande aankomst op de arbeidslocatie worden de werknemers ingelicht over alle soorten details die helpen bij het verblijf in het gegeven land (kopen van een SIM-kaart, bankrekening openen, belangrijkste zinnen in geval van een gebrek aan kennis van de plaatselijke taal). Ook zijn ze gedurende de reis verzekerd van hulp op afstand.

4. Aanname van werk.

Na voltooiing van de aannameformaliteiten worden de werknemers vervoerd naar de arbeidslocatie/verblijfplaats. Binnen het kader van vervoer van werknemers biedt EWL tevens de mogelijkheid tot huur van benodigde vervoermiddelen (auto/minibus) om de werknemers naar hun verblijfplaats te kunnen brengen.

5. Zorg en controle van werknemers.

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden houdt de firma EWL continu toezicht en onderhoudt zij regelmatig contact met zowel werknemers als hun werkgevers.

Indien dit nodig is, regelt het bureau vertalers en garandeert het complete service op het gebied van financiële personeelszaken (looninhoudingen, verrekening uurloon, uitbetaling loon, afdracht van belasting).

Werken met ons samen: