Uitzending en onderaanneming

Reeds in het jaar 1923 stelde Henry Ford:

“Als er iets is wat we niet efficiënter, goedkoper en beter kunnen doen dan onze concurrentie, dan kunnen we het beter laten. We dienen iemand aan te stellen die het beter zal doen dan wijzelf.”

Uitzending is de meeste innovatieve vorm van samenwerking die wij te bieden hebben. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Oost-Europa en het Verre Oosten zijn wij in staat om werknemers aan te werven in hun vaderland en vervolgens te verplaatsen naar uw markt d.m.v. een zogenaamd exportcontract. Binnen het kader van samenwerking met u bieden wij niet alleen standaardhulp bij het selecteren en verplaatsen van werknemers naar uw land maar nemen wij tevens alle verantwoordelijkheden op ons m.b.t. personeelszaken en werkvergunningen - de uitbetaling van loon en het dekken van overige werknemerskosten inbegrepen. Met het oog op de soepelere arbeiderswetten en veel aantrekkelijke lonen in het Oosten kunnen wij u een uniek aanbod doen op EU-schaal.

Wij nodigen u uit contact op te nemen met onze handelsvertegenwoordiger om na te gaan of de uitzendservice van EWL al in uw land beschikbaar is.

Werken met ons samen: