Ons aanbod

Human resources zijn essentieel en tegelijkertijd het meest gevoelige kapitaal van iedere onderneming. Het hangt onder meer af van het personeel of een onderneming zich in de gewenste richting ontwikkelt en in hoeverre de beschikbare mogelijkheden daadwerkelijk worden uitgebuit. De aanwerving van mensen bepaalt voor een groot deel hoe een gegeven onderneming wordt gezien op de markt en of deze succes behaalt binnen zijn eigen branche.

Wij zijn actief sinds 2007 en gespecialiseerd in geavanceerde dienstverlening op het gebied van recruitment en aanwerving van werknemers uit Midden- en Oost-Europa en Azië. Wij bieden personeelsservices en juridische advies voor bedrijven in de meeste economische sectoren op de Europese markt. In ons aanbod vindt u huur- en uitzendservices van arbeiders voor de voedsel-industrie, bouw, mijnbouw, landbouw, transport, productie en zware industrie maar ook voor de IT-branche en sectoren met een grote behoefte aan ingenieurs, managers en hoogopgeleide specialisten. Wij beschikken over onze eigen directe afdelingen van EWL in Polen en Oekraïne plus meer dan 100 intermediars en partners in het oosten en de EU. Om die reden zijn onze klanten verzekerd van toegang tot een grote database van kandidaten voor sollicitaties.

Bureau EWL heeft als doel om werknemers te leveren die precies aan uw verwachtingen voldoen. Mensen die loyaal, hardwerkend en in bezit van de vereiste kwalificaties zijn. Om die reden zijn wij in staat de waarschijnlijk meest aantrekkelijke samenwerkingsvoorwaarden van de gehele markt aan te bieden.

naszaoferta(1)

Het aanbod van EWL is bedoeld voor diegenen onder u die:

Concreet willen bezuinigen zonder minder gekwalificeerd personeel te moeten kiezen.

► Gemotiveerde mensen zoeken die zich niet laten weerhouden door zwaar werk of afhaken na korte tijd.

► Geen risico's willen nemen - de werkgever neemt alléén de kosten van de effecten van de recruitment voor zijn rekening.

Willen focussen op hun beleid en zich niet bezig willen houden met formaliteiten i.v.m. de sollicitatieprocedures van buitenlanders.

Genoeg hebben van de onzekerheden op de markt en een erkende internationale partner zoeken die veiligheid en stabiliteit garandeert van de aanwerving van personeel.

Onder het aanbod van EWL bevinden zich Recruitment, Uitzending & Onderaanneming en Aanstellingsservices.

Om aan te geven dat u behoefte aan werknemers hebt, dient u verder te gaan naar het “Bestelformulier”.

Werken met ons samen: