Wie zijn wij?

Het in 2007 opgerichte EWL Group (vh. East West Link) werft sinds 10 jaar eersteklas specialisten van markten uit het Oosten voor u.

Dankzij het vertrouwen dat wij de door ons gescoute werknemers hebben gegeven, genieten wij op onze beurt ook veel vertrouwen van onze klanten. Op deze manier zijn wij uitgegroeid tot een van de eerste Poolse professionele uitzendbureau's voor buitenlanders uit Midden- en Oost-Europa en Azië. Vandaag de dag bieden wij personeelsoplossingen voor het merendeel van de Europese economische sectoren en houden ons tevens bezig met de formaliteiten i.v.m. de dienstverlening van de werknemer en de legalisering van zijn verblijf.

ofirmie(1)

Veranderingen in het Europese recht van de laatste jaren hebben gezorgd voor een groei van interesse voor werknemers uit het Oosten doordat er formeel-juridische middelen zijn die het mogelijk maken om eenzelfde recruitmentproces te hanteren als het geval zou zijn met lokale werknemers. Meerjarige ervaring in recruitment en onze vertegenwoordiging in Oekraïne, Oost-Europa en Azië vormen een garantie voor het leveren van effectieve personeelsoplossingen op lager en hoger werknemersniveau.

Meer informatie over het aanbod van EWL kunt u vinden onder 'Voor werkgevers' en 'Voor werknemers'.

Werken met ons samen: