Aanbod voor werknemers

Iedereen die op zoek is naar werk heeft baat bij een goedbetaalde, zekere baan met ontwikkelingsmogelijkheden in EU-landen. EWL is een uitzendbureau dat ervaring op waarde schat en helpt werk te vinden dat voldoet aan de verwachtingen van de sollicitant.

Om je aan te sluiten bij anderen die met behulp van EWL werk zoeken in de EU moeten voorafgaand aan registratie de verplichte velden worden ingevuld en een cv worden bijgesloten. Overige stappen zullen worden uitgevoerd door onze recruiters. Wij bieden toegang tot zowel Poolse bedrijven als firma's in andere EU-landen. Dankzij de zorgvuldig ontworpen procedures kan iedereen legaal en veilig naar de EU migreren voor werkdoeleinden en zonder enig probleem alle benodigde documenten en vergunningen verkrijgen.

Als je wilt solliciteren ga dan naar “Registreer cv”

Bekijk ook de huidige vacatures onder de afdeling “Vacatures

ofertapracownik

Wat zijn de voordelen van werk zoeken via EWL?

► Tijd - EWL regelt de hele recruitmentprocedure - alle formaliteiten en vergunningen voor werknemers en het zoeken van specifieke zakenpartners. De werknemer hoeft daarom niet eerder te vertrekken om zelfstandig ter plekke werk te zoeken.

► Gegarandeerde kwaliteit en veiligheid - werkgevers die samenwerken met EWL zijn erkende en fatsoenlijke bedrijven.

► Werkcontinuïteit - wij laten u niet in de kou staan - in geval van baanverlies begint EWL onmiddelijk met het zoeken naar een nieuwe werkplek.

► Flexibele contracten - werk kan worden aangenomen voor een kortere periode (bijv. seizoensgebonden) of voor langere tijd, afhankelijk van de individuele voorkeuren.

► Rust en zekerheid - ervaring in de branche, professionaliteit en een directe, open communicatie zijn onderdelen van de service de EWL biedt aan partners en kandidaten voor werk.

Werken met ons samen: